Аферата „Ало Банов“: Ще подаде ли министъра своята оставка?

боил банов

Рано или късно пак ще стигнем до оставката на Банов, защото това тежи на управлението и ако ГЕРБ иска да спечели следващите избори, които са европейски, това ще се отрази много лошо на имиджа им. Това е единственият ход за тях. Това коментира пред БНТ журналистът Мира Баджева по повод обвиненията на депутата от левицата Елена Йончева срещу министъра на културата Боил Банов.

Според главният редактор на „24 часа“ Борислав Зюмбюлев обаче, министърът на културата няма да подаде оставка, защото по този начин ще признае вината си по обвиненията на Елена Йончева.

„БСП се беше много обезличила, с това действие направи нещо, което придаде смисъл на съществуването й“, коментира Зюмбюлев.

Елена Йончева направи политическия живот по-интересен, по-смислен. БСП се беше много обезличила, а така с това действие „влезе във филма“. Направи нещо, което да осмисли нейното съществуване. Но прекалено много беше натегнато преди това как ще има големи разкрития за милиарди, а се оказа, че обявената история е за 700 000 лева евентуална злоупотреба и е едно такова – усукано, което не е релевантно на предварителните очаквания, които се говореха, коментира Зюмбюлев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ