Нов огромен скандал с Калин Терзийски, този път обаче го посякаха жестоко

38923591_1067751360048280_506817922023292928_n

Калин Терзийски успя да предизвика изключително грозен скандал със свой пост в социалната мрежа, в който напада директно двете водещи от „Търси се” по bTV – Нели и Меги, че залагат само на изтъркани теми и клишета във „все по-тъмно пожълтяващата си журналистика”.

Неговата публикация предизвика обаче не само тяхната очаквана реакция, но го връхлетяха и гневните изказвания на редица други популярни личности у нас, едно от които на популярна наша актриса.

„Момичета, предаването ви е прекрасно! Фактът, че идваме като гости и си тръгваме като ваши приятели, говори достатъчно за почтеността, обичта и уважението, с които зареждате предаването! Обичам ви! Вярвам безусловно във вас и знам, че вероятно нерядко сте били мишена на низкия вкус към скандала, но чистото сърце е недосегаемо!

П.П. Избирайте внимателно гостите си (смее се). Някои съвсем съзнателно ще искат да ви употребят! Уви, писателят написа „Локо София” на вашия Мемориал на мира!”

Такъв коментар остави под публикацията на една от водещите Нели Хаджийска актрисата Албена Павлова. Тя изигра паметната роля на Гълъбина Чеканова в сериала „Столичани в повече”.

Преди броени дни писателят изригна публично, че го били поканили за гост в предаването, но вместо за книгите, го разпитвали за алкохола и битката му с него.

Логично и отговора на двете водещи в социалните мрежи не закъсня. Ето какво публикува Нели Хаджийска в профила си във Фейсбук:

Както може да се очаква при подобни спорове, аудиторията се раздели на две и показа подкрепата си и за двете страни. На страната на писателя застана друг негов колега – Любомир Милчев – Денди. Той написа следното:

„Предаването е блудкаво и лелчинско… Колкото до коментариите ви – те ни водят в детска педагогическа стая. Калин Терзийски е преди всичко талантлив автор… 12 години скука…”.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ