Огромна трагедия: Пияни дядо и баба опекоха живо внучето си

Свещ

Млада майка откри овъглени части от тялото на 11-месечното си бебе в една от печките в семейния дом в село в руската република Хакасия, съобщи „Дейли Мейл“. Според следствието бабата и дядото на момченцето са виновни за потресаващото убийство, извършено от тях в състояние на алкохолно опиянение, предаде „Канал 3“.

Малкият Максим бил оставен под техните грижи от 20-годишната си майка Виктория, на която се наложило да пътува до съседно село.

Според показания на съседа Евгени Боргояков дядото излязъл навън, изпил голямо количество водка и „полудял от алкохола“. „Той се върна вкъщи и чухме, че е хвърлил бебето в горящите дърва в печката – това беше“, заяви той пред руската телевизия. Дядото и бабата са арестувани. Ако се докаже вината им за гибелта на бебето ги грозят доживотни присъди.

„Почивай в мир, любими синко! Моето мило малко момче – болката ми не намалява дори за минута“, изрази мъката си майката в социалните мрежи.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ