Пълен шок: Върнаха на работа дъртия кмет, който пускаше език на малолетна (Снимка)

1549029206-2

Заместник кметът на сръбския град Бор Борко Перич се върна на работа, независимо, че преди това подаде оставка след секс скандал. Той бе принуден да напусне, след като в социалните мрежи бяха разпространени снимки, на които той пуска език на малолетно момиче и то на обществено място.

Срещу него е заведен съдебен иск за сексуален тормоз на 15-годишно момиче.

Освен в общината, Перич е работил и в местния институт по минно дело и металургия.

Снимките, на които 60-годишният Перик целува 15-годишното момиче, бяха разпространени миналата година, в началото на декември. Перич веднага подаде оставка. Обяснявайки решението си за оттегляне от поста на заместник-кмет, Перич каза, че го е направил по лични причини.

Самият зам.-кмет твърди, че снимките всъщност са невинни. Те били направени, когато той поздравявал група момичета за красивото оформление на зала, където предстояла обществена проява. Девойките били наети именно за декорацията и той искал да им благодари.

„Имахме среща в местния Дом на културата и там бяха няколко момичета, които украсяваха залата. Видях, че работата им е отлична и ги поздравих за това с целувка“, твърди Перич.


One comment

  • ПАЛИВЕЦ

    02.02.2019 at 15:34

    ИЗВИНЯВАЙТЕ, АМА ЗАЩО ДА НЕ ПУСКА ЕЗИК? АМИ АКО МАЛОЛЕТНАТА МУ ГО Е ПУСКАЛА?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ