Точка на селянията „София ден и нощ“! Мякащите „артисти“ поискаха големи пари и ги свалиха от ефир

софия ден и нощ

Безумието „София ден и нощ”, в което 95 поцента от „героите“ мякат, е напът да слезе от екран след 4-годишно излъчване в късните часове на делничните дни. Напоследък рейтингът на сериала е паднал под критичния минимум, сюжетните линии са видимо изчерпани, а актьорите все по-често неодоволстват от ниското заплащане. Миналата седмица е бил заснет последния епизод на поредицата,разкриха източници, пише „уикенд“.

Най-вероятно финалната сцена ще бъде излъчена в края на май. Сагата, която няколко години събираше пред малкия екран зрители на всякаква възраст, със сигурност няма да има нов сезон. Интересни идеи за още епизоди липсвали, а участниците изгубили мотивация, защото не се чувствали достатъчно оценени във финансово отношение.

От кухнята на поредицата твърдят, че актьорите получавали смешните 130 лева за епизод дори във времето, когато „София ден и нощ” имаше разбиващ рейтинг. „Снимам по 16 часа на ден, цяла България ме знае, а ми дават жълти стотинки. Хонорарът ми не е мръднал вече няколко години – колкото взимах в началото, толкова и сега!”, гневял се Кристиян Кирилов, който изигра ролята на глуповатия, но добродушен Митко и бързо се превърна в един от най-големите любимци на зрителите.

Заради остри различия с продуцента Краси Ванков героя му е отстранен, но все още се излъчват епизоди с негово участие. Говори се, че всички риалити звезди са подписали железни договори и сумите, които получавали, били уточнени предварително, без право на промяна.

В началото пишман актьорите се съгласили на условията, защото били жадни за внимание и слава, но когато станали разпознаваеми и самочувствието им скочило до небето, започнали да проявяват съответните претенции. На всичкото отгоре, участниците нямат право да дават никакви интервюта и да участват самостоятелно в рекламни инициативи, докато тече излъчването на „София ден и нощ”.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ