Разсипаха ги! Шефовете на Блиц и ПИК треперят, Пеевски се върнал! Бойко и Цветанов и те със сайт

соня колтуклиева

Имаш ли ти нерви?! Вчера ми се обаждат журналисти от ПИК и БЛИЦ да ми се извиняват, че не могат да публикуват моите опровержения на лъжите, пуснати по мой адрес от Канал 3 и тиражирани от ПИК, БЛИЦ, “Правен свят” и Вевести – все любими сайтове на Делян Пеевски.

Викат ми: ти си умна, наясно си, че Пеевски е дал команда на Крачунов и Недялко и където да се появиш – ще те заливаме с помия. Да знаеш, че нямаме нищо общо с това, то си е между шефовете. За КТБ е издадено централно окръжно – за всички да се пише, че са взимали пари оттам: верно-неверно, много важно; важното е да се говори за другите, само Пеевски да се пази; него много го е страх от темата КТБ и е заел позиция: нападението е най-добрата защита.
Не ни е лесно, да знаеш! Ту сме с Бойко-ту сме срещу Бойко, но твърдо сме с Пеевски и Цацаров, там е железно.

В черния списък най-отгоре сте ти и Огнян Стефанов. От вас ги е най-страх, защото не си мълчите…като напишете нещо, посреднощ ни будят и се почва: диктуват ни по телефона, беснеят, ако нещо не е ужасно остро и после звънят на Пеевски да се отчитат. Тия дни е голям потрес: Делян се прибирал в България и ги втресе, ако ги извика на килимчето в хотел “Берлин”, дали няма да им трие сол на главата.

Викат ми, ние седим в тази клоака всеки ден, даже и заплати не получаваме като хората. Ти си Соня Колтуклиева, ти ще се оправиш, ние да му мислим.

…Живи да ги ожалиш, какво да ви кажа. Смешното е, че мен верно ми е жал за тях, някои са свестни, но имат кредити да връщат.

П.П. Да уточня – Вевести на Евгени Петров е любим сайт на Цветан Цветанов. Един ден попитах Бойко Борисов за него. Той ми вика: а, бе, той Цецо се занимава с тоя Гендо, ‘щото е мъж на оная Данка от “24 часа”, дава му нЕкви пари, общо-взето, евтино ни излиза.

СОНЯ КЛТУКЛИЕВА, Фейсбук


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ