Г-н Борисов, около вас само румени и зелени ли има!? Едните правят глупости, другите – лапат

бойко борисов

Бойко Борисов би трябвало да се притеснява от мозъчната среда около него. Че нещо в нея плуват само румени и зелени. Първите правят глупости, вторите осребряват като за последно.

Тази седмица все още ведомствената социологическа агенция на шефката на кабинета на Борисов – Румяна Бъчварова, излезе с разтърсващо проучване. ГЕРБ е не само политическа сила №1, но и води на БСП с близо 10 процента. Стринке, хайде на бас, че няма да стане!

Самият Борисов би трябвало да знае какво означават такива проучвания. Навремето статуквото цакаше самия него с подобни, когато Кънчовци и Пънчовци ни обясняваха, че кметът на София няма никакъв шанс да се намеси сериозно на парламентарните избори. А той не само ги спечели, но преби от бой същото това статукво.

Какво обаче показва едно друго проучване, много по-обстойно и много по-красноречиво. Народен вот, който подсказва накъде дърпат зелените Борисов. Нищо, че той се надява на следващи извънредни избори да ги издърпа до Парламента. Няма как да стане, защото хората знаят, че тези лъжат. И ги ненавиждат, че откакто са близо до Борисов, „независимият и безпристрастен“ български съд, все отсъжда в „името на зеления народ“. Заради малко рев на улицата.

Та, в Дир.бг от една седмица върви анкета с провокативен въпрос: Кой казва истината за отмененото решение за втори лифт в Банско?

Можете да избирате между кметът на Банско Георги Икономов и предводитеят на броячте на диви калинки и осеменителите на ялови яребици Тома Белев.

Мнението на Георги Икономов: Как може да се игнорира позицията на всички кметове от областта? Оттук насетне какво ще стане? Един застой, както за Банско, така и за зимния туризъм като цяло. Защото едва ли ще се намери нормален човек при тези трудности, при това отношение, при тези проблеми, които се създават, да инвестира в ски инфраструктура и да развиваме курортите.

Мнението на Тома Белев: Легла и храна чуждестранните туристи си имат и у дома. Те идват за едно преживяване, трябва да усещат нещо уникално и точно тази уникалност трябва да бъде съхранявана. Тези уникални обекти трябва да бъдат съхранявани максимално в автентичен вид, за да могат първо природата да е съхранена, на второ място да има условия за развитие на качествен и високо категориен туризъм.

Гласували са над 3 000 души, а присъдата е унищожителна! Близо 70 процента са категорични, че Тома Белев лъже, че решенията на съда убиват цели български региони, че властта стои зад всичко това!

Това не е платен цигански вот, това са хора, които ползват най-голямата родна платформа. Тях не можеш да ги вербуваш. Те казват това, което мислят за Зелената мафия, което целият народ мисли за Томабелевците: ЛЪЖЦИ!

Г-н Борисов, някой далеч по-умен е казал: Глас народен, глас Божи! Срещу този глас не се върви! Нищо, че натам ви тикат кретени и зелени. А изборите наближават…

 

 

 

 


One comment

  • Иван

    04.02.2019 at 18:16

    Тома Белев и зелените са национални предатели.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ