Огромна рокада: Звезда на „Нова телевизия“, бяга в „Би Ти Ви“

b285cb9bd672f32a8598e87793bb15e1

Лора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. В момента бившата водеща на „Събуди се“ е по майчинство и се твърдеше, че съвсем скоро тя ще се върне на екран в предаването, но всъщност от ръководството на медията променили внезапно плановете си и столът на Крумова изстинал.

Колеги на тв звездата издават, че тя била уволнена, а заместничката ѝ Мартина Ганчева, която дълго време беше лице на телевизия „България он еър“, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок. Крумова обаче била твърдо решена да не остава без работа и вече имала план как да прецака работодателите си от Нова. Преди дни блондинката бе засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други кадри от конкурентната Би Ти Ви, което означава, че вероятно съвсем скоро журналистката ще се влее отново в екипа им. Въпреки че се заричаше този път да отдели повече време на второто си отроче и да се възползва максимално от майчинството, плановете ѝ се променили в движение и Лора вече уточнявала детайлите около новото си професионално амплоа.

Запознати с интригата около тайното уволнение на водещата разкриват, че ръка да се върне обратно в Би Ти Ви, ѝ подал точно Хекимян, който навремето, когато тя реши да напуска, зае нейното място в тогавашното „Тази събота“ и „Тази неделя“. Крумова обаче нямала шанс отново да пробие за същата позиция, тъй като Жени Марчева и Диана Любенова за момента били несменяеми, затова се подготвяла за съвсем нов проект. Най-вероятно в Би Ти Ви блондинката щяла да придърпа и вярната си приятелка и колежка Галя Щърбева, която в момента е принудена да се подвизава като обикновено репортерка, след като общото им предаване „Комбина“ стигна дъното по рейтинг и бе изритано от програмната схема на Нова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ