Трагедия: Изненадваща смърт шокира родния хайлайф

1549300520-biad3

Родният шоубизнес потъна в скръб на днешния ден. Земния си път приключи бизнесмена Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше култовия клуб ‘“БИАД“, съобщават колегите от „ШОУ“.

Уважаваният бизнесмен се спомина навръх рождения си ден вчера (3 февруари – б.а.). Имал е известни проблеми с черния дроб, но не говорил особено за проблемите си пред приятели. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за специалист по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира ситуацията и вметнал само, че има раздразнение и нищо повече.

Уви, за голямо съжаление ситуацията се оказала повече от сериозна и с фатален край. Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица бизнесмени и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно сбогом с него.

Негови приближени го описват като истински бохем, сърцат човек, който и на мравката прави път. „Господ прибира само добрите при себе си и с Митко го доказа“, изплака приятел на покойника.

Димитър Иванов бе удостоен с награда за „Знаменистост на годината 2018“ в категория бизнес. Димитър Иванов получи своя принос в знак на иновативния ми подход и придобиване на нов облик на нощния живот в София.

Топ изпълнители всяка седмица, лъскави лимузини, червени килими, шампанско и цветя са индивидуалния почерк на клуба легенда.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ