Стаховит скандал: Известен адвокат си свали гащите и поиска орална любов от клиентка (Снимки)

2c259b86e714ed9784bc38935f2b236c

Скандален случай разтърси Бяла Слатина. 22-годишна жена обвини адвокатa си в сексуален тормоз. За шокиращото изживяване в кантората на Калин Кънчев в центъра в града разказа самата потърпевша Селесте Емилова, която вече е подала жалба в полицията.

Вчера сутринта младата жена посетила адвокат Кънчев, за да оформят документите по делото срещу бившия й съпруг за издръжка на децата им. По думите й обаче визитата не минала според очакванията, съобщава „Булнюз“.

„Направи ми впечатление, че през цялото време Кънчев ме гледа странно и се подсмихва. След като написахме всичко станах да си ходя, а той ме спря и ми каза: „Аз казвал ли съм ти, че те харесвам“. Заключи вратата и седна до мен, хвана ми ръцете и започна да ме дърпа, да ме мачка и да се опитва да ме целуне. Опита се да ми съблече блузата, като не преставаше да ме целува и да ми говори, че ме харесал отдавна. Изведнъж си свали дънките, извади си пениса и поиска да му правя орална любов с думите „една свирка ще ми направиш само“. Казах му, че нищо няма да му направя и се молех да отключи вратата и да ме пусне, а той взе да ме подканя да легнем на дивана и само да се целуваме“, разказва Селесте.

Тя казала на адвоката, че роднините й я чакат в кола пред офиса и го заплашила, че ще крещи, ако не я пусне. Тогава той отключил вратата и Селесте веднага побягнала и разказала на роднините си за станалото, след което подала жалба в полицията.

По-късно същия ден младото момиче и роднините й се върнали в кантората на адвоката, за да му пискат сметка за стореното /на видеото/. По думите на Селесте адвокатът бил употребил алкохол, а в края на срещата им се качил в джипа си и потеглил на някъде.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ