Хекимян се видя в чудо – разтървава човек на Каракачанов и Бат Сали в студиото, хванаха се за гушите

Каракачанов-10-1280x982

Когато един политик обещае трябва да си изпълнява обещанията в най-кратък срок. Това направи и г-н Красимир Каракачанов. Това заяви зам.-председателят на ВМРО Юлиан Ангелов по повод Концепцията на ВМРО и вицепремиерът Красимир Каракачанов за справяне с циганските бежчинства.

Според Алекнадър Методиев известен като Бат Сали пък се нарушавала Конституцията и дори видя дискриминация. Ангелов обаче бързо му припомни, как ромите по различни програми са получили стотици милиони, предназначени единствено за тях и запита дали това не е дискриминация и защо тогава не са скочили да се възпротивят.

Водещият Антон Хекимян се видя в чудо и едва разтърва гостите да не стигнат до бой.

Депутатът от ВМРО се обърна към Бат Сали и заяви, че именно хора като него държат хората в гетата затворени, необразовани и бедни, за да ги манипулират. Циганският бос опита да се измъкне, като отново скочи на Каракачанов и как обикалял циганските гета.

„Това е лъжа, и предния път излъгахте. Красимир Каракачанов никога не е ходил в гетата. Показвате някакви снимки от пазара в Плевен, какво да каже, няма да се снимам с това“, заяви Ангелов пред Би Ти Ви.Разговорът обаче беше труден, тъй като Бат Сали държеше да крещи и да не дава думата на Ангелов, като повтаряше, че било незаконно бутането на бараките във Войводиново. Не можело да се бутат защото имали партиди за ток и вода и трябвало да се даде възможност на всеки да си узакони постройката. Водещият Хекимян му припомни, че една къща е имала разрешение за ток и се е превърнала в частно енерго, точно каквото имаше самия Бат Сали в Самоков.

Когато говорим за безразборна раждаемост има жени които раждат по 10-15 деца и нямат възможност, те нямат възможност дори аборт да направят или да се предпазват. Затова трябва да се отделят средства, за да може да им се помогне. Изненадващо Бат Сали се съгласи, че това е добра мярка, но уточни че не може да е само за циганския етност, а за всички български граждани.

„Ние сме предложили реални мерки за реални проблеми“, заяви Ангелов и допълни, че Концепцията ще подлежи на обществено обсъждане, за да може всеки да изрази своето мнение и предложения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ