Цигани се заканват да имат президент до 2025 г., Каракачанов ги отряза: Ще настъпи апокалипсис

Каракачанов-10-1280x982

Вчера и онзи ден бях свидетел на една брутална вълна от лицемерие. Хора, които не бяха чели концепцията ни, я коментираха. Не е толкова трудно да се прочете, обаче част от вашите колеги журналисти и политици, предпочитат да лицемерничат, вместо да си замълчат. Това заяви на Аделина Радева по Нова тв вицепремиерът Красимир Каракачанов относно новата си програма за интеграция на ромите.

„Хора, които традиционно се сдобиват с ректората от гетата, нормално да роптаят срещу програмата и да говорят, че е взаимствана от Хитлер. Винаги съм смятал, че партньорите трябва да се подкрепят, не да се ревнуват помежду си“, каза той.

Аделина Радева реши да излъчи на вицепремиера специален репортаж-анкета от гетото, където роми коментират програмата му. „Ние сме плодовити, ще си правим деца. Искаме до 25 година да имаме президент и министър“, започна да крещи млад ром.

„Как искате да изглежда България? Един от участниците в анкетата ви 2025 година иска да има ромски президент. Те защо си мислят, че може да правят само деца и да взимат пари от социални помощи? Тази държава се казва България и 1400 години е тук и искам тя да оцелее, а не да изглежда като гето“, каза той.

„Въпросът е дали имаш отговорност към децата, които създаваш. Лесно е да правиш деца и да ги хвърляш на улицата. Учиш ги от малки да проституират и да просят. В Плевен, в учебно време центърът там е пълен с такива деца, които вместо на училище, просят пари. Мога да ви заведа конкретно да ги видите. Родителите им стоят на ъгъла и ги организират да просят. Българите не ги е страх да правят деца. Те просто учат, работят и си правят сметката дали могат да му осигурят образование и нужният начин на живот“, добави вицепремиерът.

„Искаме да поощрим модела на грамотната раждаемост. В програмата много мерки са взаимствани от други държави, където вече са дали резултат. Когато имаш 8-9 деца и си ги хвърлила половината в социални домове, какъв е смисълът да правиш още толкова!? Хвалят се, че са много плодовити, но не тръгват да работят, а висят на улицата. Плодовитият младеж от видеото не е ли по-добре да мисли как ще ги изхранва, вместо да виси на улицата“, запита той.

„Апокалипсисът ще настъпи през 2025 година, ако се случи това, което иска от ром от репортажа ви“, добави Каракачанов.

„Искаме вместо да получават социални жилища на готово, да се трудят за тях. А не да отидат на готово, да извадят паркета, да продадат техниката и да си качат коня на покрива. Не може лица и групи от лица да се заселват без адресна регистрация. Ако разсъждавам като вас, г-жо Радева, България да е приключила. Не може да се примиряваме с тези неща“, заяви Каракачанов


One comment

  • magi

    08.02.2019 at 16:41

    Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ