Новината, която в момента обикаля света: Огромен удар по Кристиано Роналдо, майка му е тежко болна, бори се за живота си

1549610623d01523

Майката на Кристиано Роналдо шокира с разкритието, че се бори за живота си. 64-годишната Долорес съобщи неприятната новина, че има раково заболяване.

„Бях оперирана в Мадрид, претърпях лъчева терапия и сега се боря за живота си!“, разказа пред португалска телевизия майката на мегазвездата на световния футбол и Ювентус.

Първоначално тя крие от роднините си за проблема.

Сега, само дни преди рождения ден на Кристиано майка му проговори за болестта. Петкратният носител на „Златната топка“ навършва 35 на 5 февруари. Майка му отлетя вчера от Мадейра към Торино, за да присъства на празника.

Тя вече спечели една битка с рака. През 2007 година Долорес беше диагностицирана с рак на гърдата. Тогава й отстраняват бучка, като не е имало индикации за проблем и с другата гърда, в която сега е открито заболяването.

След като Долорес е излекувана, бившият футболист на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо решава, в знак на благодарност, да дари 120 000 пауна за изграждането на раков център в болницата, където майка му се е възстановила.

И сега звездата е готов да плати колкото е нужно, за да може възможно най-бързо Долорес да бъде излекувана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ