Хората на Каракачанов скочиха: Циганите източват бюджета, убиват, грабят и изнасилват нашите майки

красимир каракачанов

Пиарката на ВМРО Екатерина Анева скочи срещу критиците на Красимир Каракачанов и концепцията на партията за реално прилагане на мерки срещу маргинализацията на циганския етнос, съобщи Канал 3.

„След манипулациите и внушенията, че Концепцията за справяне с маргинализираните маси, които източват бюджета, убиват, грабят, изнасилват и ежедневно тормозят нашите майки и бащи, баби и дядовци и самите нас, е дискриминационна и противоконституционна, ние от ВМРО – БНД сме още по – категорични: няма дискриминация и нарушаване на законите!“, изригна Анева в социалната мрежа.

„В тази държава трябва да има правов ред и хората, които работят честно, плащат данъци и така издържат едни жени в гетата, които раждат, защото „са плодовити и си лягат с мъже“ и мъже, които нищо не правят освен да прибират парите от социални помощи, детски надбавки и ТЕЛК-ови решения, често със съмнителен произход или издадени на деца, които са осакатени поради кръвосмешение, родени от майки – деца, или заради липсата на каквато и да било здравна култура и хигиена, трябва да бъдат защитени!“, написа тя в профила си.

Дясната ръка на Каракачанов призова държавата да бъде защитена и се закани, че „няма как да ни претопят хора, които искат само и единствено да паразитират“ в държава на 1400 г.

„Не трябва да допускаме отново разни НПО-та и цигански босове да спират бутането на незаконните гета и да калят имиджа на страната ни пред света, просто защото ще изгубят източниците си на парични потоци. ВМРО категорично се изправя срещу гетоизирането и маргинализирането на Родината ни!“, заявява още Екатерина Анева.

Концепцията на ВМРО за решаване на циганския проблем бе представена преди два дни и веднага предизвика крайни реакции. Политици, в това число коалиционните партньори от Обединени патриоти, обвиниха войводите, че са преписали от техните програми, чуха се и обвинения в нацизъм от страна на опозицията.

ВМРО бяха обвинени, че ще принуждават ромските жени да правят аборти след второто дете, на което лидерът на партията обясни, че всички мерки в тази посока са доброволни. А докато политиците критикуват стратегията за справяне с маргинализацията, хората заляха социалната мрежа с призиви за приемане на мерките.

One comment

  • Стоян

    09.02.2019 at 12:30

    Браво! Макар позакъснели, тези мерки са задължителни, ако искаме да живеем по-добре в правова държава!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ