Ваня Червенкова проговори за младото си гадже

1549630423_f2

Бизнесдамата Ваня Червенкова върти любов с 26-годишният национал по джудо Даниел Дичев, който през последните години живее и учи в Япония.

Ваня признава, че с Даниел не са мислили за сватба на този етап, тъй като той е в предолимпийски цикъл и му предстои изключително тежка година. „Да се надяваме, че ще вземе квота за игрите през 2020-а и ще представи добре страната ни. Бори се за България и нашата федерация, независимо, че учи и живее в Япония“, споделя бизнесдамата Червенкова.

Категорична е обаче, че това е голямата й любов. ‘Това е единственият мъж, който съумя да ме укроти. Единственият, с когото се съобразявам. Той успява да извади доброто в мен. Винаги ме балансира, успокоява и когато трябва ми удря спирачката“, допълва тя.

Огромната разлика в годините (той е на 26, а Ваня ще прави 51 след близо два месеца – б.а.а) не е никакъв проблем за тях, нито за близките им. „Всички останали какво говорят не ме интересуват. Дантците си плащам, но налог обществено мнение – не! Не ме вълнуват клюките, завистта и подмятанията“, категорична в Ваня.

Напук на спекулациите, Ваня заявява, че няма много мъже в живота си. Бройката им стига до пръстите на едната ръка. Винаги е била моногамна спрямо партньорите си, с които е имала дълги връзки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ