Лукарски се лекува от развода с бокс

0

Божидар Лукарски, който от няколко месеца отново официално е ерген, не пилее свободното си време в търсене на нова половинка, а тренира бокс, видя „Ретро“. Бившият лидер на СДС, който разтрогна брака си и с втората си жена Ива, лекува неприятните емоции от развода само с физически тренировки.

Ексминистърът на икономиката толкова се запалил по силовия спорт, че дори си поръчал специална екипировка на един от най-известните брандове, чиито клиенти са някои от топбоксьорите в световен мащаб. На ръкавиците си Лукарски поръчал от фирмата да щамповат неговото име на латиница. Персонализираният спортен аксесоар струва прескъпо и с такива могат да се похвалят само професионалистите в бранша. Няколко пъти седмично седесарят се качвал на ринга да се боксира, като по време на спарингите за него се грижел личен треньор. Освен почитател на бокса Божидар е и страстен футболен запалянко, а откакто се разделил с бившата си съпруга Ива, имал много повече време да гледа мачовете на любимия си тим „Манчестър Юнайтед“.

Повече от половин година той не живее с втората си съпруга Ива Йорданова, заради която навремето разтрогна първия си брак. Двамата се намериха в евролистата на Реформаторския блок, в която тя бе кандидат от партията на Меглена Кунева ДБГ. Любовта им беше взривяваща и те бързо заживяха заедно. Той ѝ предложи брак още преди формално да се е развел с първата си жена, а веднага след бракоразводното дело, в разцвета на политическите си сили, Лукарски вдигна пищна сватба с Ива в луксозен хотел в Бургас. Тържеството на 21 май 2016 г. бе приказно, както подобава на действащ министър. На него присъстваха премиерът Бойко Борисов и половината правителство. Младото семейство Лукарски бе бракосъчетано от кмета Димитър Николов, който им прочете стихове на Христо Фотев.

Шаферки бяха дъщерите на Божидар Лукарски Богдана и Йоана от първия му брак. Приказката между Ива и Божидар приключила тази пролет, по-малко от 2 г. след сключването на брака. Раздялата настъпила година след излизането на Лукарски от властта, което се случи с подаването на оставка от премиера Бойко Борисов на второто му правителство. През май тази година Лукарски обяви, че повече няма да се кандидатира за лидер на СДС, а на 7 юли се оттегли от поста след 5 г. начело на партията.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ