Пернишко БМВ с четирима души падна от 20 метра в Смолян , пътниците невредими

Полиция и лента

Кола с четирима души падна от 20 метра под пътя и се приземи в двора на строителна фирма. Шофьорът и тримата пътници са без сериозни наранявания. Лекия автомобил „БМВ 530 Д“ с пернишка регистрация, собственост и управляван от 27-годишният Д.Г. поднася и излиза извън пътното платно от ляво по посока на движението и пропада около 20 м. под пътя в двора на строителна фирма. Убити няма.

Леко ранени без опасност за живота са водачът, който е получил контузия на гръден кош и ляв лакът, пътуващите с него пътници 26-годишна жена от гр.София, която е с контузия на гръден кош, 25-госдишен мъж от гр.София – с контузия на гръден кош и счупване на носни кости и 27-годишна жена, също от гр.София – с натъртване на глава и череп.

Оказана медицинска помощ на пострадалите в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – АД гр.Смолян и са освободени за домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ