Сравниха Нели Рангелова с Николета Лозанова (Снимки)

1549877629_neli_2

Напоследък Нели Рангелова изглежда все по-свежа, а визията й често провокира коментари в социалните мрежи. Наскоро певицата смая феновете си и с фигура, за която очевидно е полагала дълго старание. По повод рождения ден на голямата си любов – Георги Бочуков, тя изгря с чисто нова снимка, на която е досущ като модел.

Изпълнителката на „Мой стих” винаги е обичала промените във външния си вид и потвържденията за това са не едно или две през годините досега. Особено пък, когато получава и толкова одобрителни коментари от познати и непознати хора във виртуалното пространство.

„Нелка, всички миски остават далеч зад теб! Красавица!“, гласи един от коментарите под фотоса на Рангелова. А в друг певицата е сравнена с Николета Лозанова, която има сходна снимка с опашка и това е може би единствената прилика между двете.

Явно новата фотосесия е и една от изненадите за съпруга на Нели – бизнесменът Георги Бочуков, който е рожденик.

„Честит рожден ден на моето момче! Обичам те, Георги”, обясни му се в любов певицата в социалната мрежа под тяхна обща снимка в празнична обстановка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ