Изнудвачи към Биляна Дол: Давай пари, Божинов има много!

Заснемане

Хакерите, които са разбили профила на половинката на Божинов – Биляна Дол, я изнудват за пари. За това се оплака самата тя. Хитреците искат 3000 евро, като дори обясняват на красавица, че футболистът на Левски е достатъчно богат и може да плати без проблем въпросната сума.

„Преди два дни ми беше хакнат профилът. Получих имейл за верификация на акаунта ми. Всъщност имейлът ми изписваше отгоре, че го изпраща Instagram. Впоследствие се оказва, че не е Instagram, защото когато натиснах линка, когато си въведох данните, за да получа въпросната верификация, след няколко часа получих друг имейл, че акаунтът ми вече е хакнат. Сега ми искат 3000 евро, за да ми го върнат. Казах им, че това не е сериозно и са луди, но ми беше отговорено, че никой не е луд, и че гаджето ми имало пари. Освен това, какъвто и профил да си направя, ще бъде хакнат. Затова да съм предложила аз някаква оферта, за да ми го върнат. Цялата комуникация е на английски, но им нямам никакво доверие, затова няма да плащам за тази измама.

Разочарована съм, тъй като имах 119 хиляди последователни, но здраве да е. Разбрах, че се е случвало и преди в България на популярни жени. Затова искам да разкажа за случилото се, за да може да предпазя и други хора, които могат да бъдат потърпевши от тези хакери“, разказа Дол пред „Спортал“.

Половинката на Божинов вече си направи нов профил, който бе промотиран от Валери, Николета Лозанова и други близки на Биляна.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ