Ей такъв кошмар никога не беше се случвал в столицата (Снимки)

1

Вчера се разбра какъв страшен рекет с коли се разиграва в София. Оказа се, че ако паркираш автомобила си в столичния квартал „Слатина“ идват гологлави бабаити и ти искат 300.

Едва ли има софиянец или гост на столицата, който да не е изпитвал ужас от това да намери свободно паркомясто – най-вече в центъра на града.

Не само ограничените паркоместа са проблем, но и сините и зелени зони, както и разбира се паяците и скобите, които могат да изненадат всеки неправилно спрял автомобил.

Водачът на лъскав тузарски Мерцедес обаче изживя кошмар, какъвто едва ли досега се е случвал в София.

Мъжът спрял колата си на неправилно място, или просто е забравил да пусне допълнителен СМС, но наблюфдателните инспектори от Центъра за „Градска мобилност“ го „сгащили“ и му сложили скоба.

Но точно тогава започнали кошмарите на шофьора.

„Когато скобата им се опъне, на помощ идва флекса“, така са озаглавени снимките, които уловиха въпросния кошмар.

Фотосите бяха качени във фейсбук групата „Забелязано в София“.

От тях ясно се вижда как поставената скоба явно е дала дефект, тъй като не е можела да се свали по обичайния начин и затова се е наложило екип на Центъра за „Градска мобилност“ да я маха с помощта на флекс.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ