Незрящо момче се обясни в любов на Нора Недкова

1513595225-p

Парти сезонът на Playboy започна ударно с бутиково парти в столичен клуб. Топ моделите на Мъжката Библия Анна Мария Чернева, Диана Цветкова и звездното трио от Playmate Of The Year 2018 – носителката на титлата Жанета Осипова и подгласничките й – Дениз Хайрула и Несрин Исинова, направиха истински спектакъл на сцената. В шоуто се включи очарователната Марешка Глушук, която имаше двоен повод за празнуване. Освен че красавицата изгря в гореща фотосесия, сексапилната блондинка отпразнува и рождения си ден, който беше на 13 февруари.

Събитието по повод представянето на новия брой събра столичния елит, а сред специалните гости беше и строителният предприемач Йордан Динев. Комедиантът Ники Станоев също уважи партито в компанията на приятели, а една от любимите им зони беше шоколадовият бар с шотове и желирани бонбони, изработени от шеф Радо Стамболов по специална рецепта. Нора Недкова също се появи на партито на Playboy след дълго медийно отсъствие. В компанията на приятели дойде и Евгения Радилова – Ени, чиято ексклузивна фотосесия „Вампирела“ излиза в настоящия брой на списанието.

Освен да се весели, публиката беше изключителна впечатлена от един гост – незрящото момче Добри, чиито родители са също незрящи, е запален фен на конкурса Playmate Of The Year и въпреки несгодите следи всички изяви на палавите зайчета чрез компютърен софтуер, който преобразува изображеието в говор и звук. По този начин той дори е създал фен страница на актуалната мис Playmate – Жанет Осипова, която лично поддържа. За пръв път можа да докосне на живо и Ана-Мария Чернева, и Нора Недкова и Жанет Осипова, всяка от които се отби на масата му да го прегърне, да си поговорят и да се снимат заедно. Тези сцени развълнуваха всички. Добри беше специално поканен от организаторите на партито и поставен на една от най-добрите маси в клуба, непосредствено до сцената, за да може да чува и усеща и най-малките подробности от случващото се там.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ