От първо лице: Изповедта на една българка, принудена да проституира от съпруга си!

domestic-violence

Когато го попитах защо ме кара да правя това, той ми разби устата. Това разказа пред сутрешния блок на Нова телевизия жена, принудена да проституира от собствения й съпруг. От страх за живота си, въпреки че са минали години, откакто тя се е спасила от този кошмар, Зорница не показва лицето си.

„В началото не ме закачаше и всичко беше добре – връща се към болезнените си спомени Зорница. – Събрахме се в един по-малък град и се преместихме да живеем в по-голям. В един момент много хора живяхме в един апартамент. Непрекъснато влизаха и излизаха всякакви хора. Ставаше все по-страшно, започна да ме бие. Постепенно юмруците станаха ежедневие. Започна да ме кара да проституирам. Всеки ден и нямаше искам, нямаше – недей. И все с различни мъже. Спира колата и ако сводника е съгласен, отиваш.

Опитах да избягам. Тъкмо да се кача на един рейса, той ме хвана. Набута ме в колата и ми разби главата във волана на колата. Започна тормоз. След това с няколко момичета ни изведе в чужбина да проституираме. Бяхме две коли.

В държава от Западна Европа ни заключиха в хотел. Взеха ни всички документи. Там започнаха да пристигат клиенти. Не разбирах езика, като цените бяха написани на бележка.

В един момент местните власти разкриха какво става. Така разбиха канала и ме върнаха в България.

От две години живея сама. Получих специализирана психологическа помощ. Не искам да знам какво се случи с човека, който ме караше да правя това”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ