Истината лъсна! Голям гаф на старта на „Като две капки вода”: Победата на Тита ясна! (СНИМКИ)

капки3

Стартът на хитовото шоу „Като две капки вода” в ефира на Нова телевизия е вече факт, а с него и първия гаф, предизвикал бурно възмущение в мрежата. Той е свързан с двама от тазгодишните звездни участници – тийнсензацията Тита и емблематичният фолкпевец Милко Калайджиев.

По традиция след края на изпълненията си участниците биват оценявани от журито, а след това и от зрителите посредством смс-си. В частта със смс-сите обаче, един скандален „детайл” не убягна от погледа на по-наблюдателните зрители. Номерът на Тита, на който със сигурност са гласували цяла армия от верни нейни фенове, всъщност беше… на Милко Калайджиев. Разликата между двата номера е само една цифра – последната.

В случая за Тита трябваше да се изпращат смс-си на номер 17737, а за Милко – на 17738. По време на цялото изпълнение на Тита обаче, на екрана седеше номера на конкурента й в шоуто – Милко Калайджиев?! И на практика излиза, че вероятно голяма част от гласовете, с които тийнсензацията спечели първата си битка в шоуто, са чужди!

„Страхотен гаф! За Тита номерът беше 17737, а за Милко Кавалджиев е 17738. Да, ама през цялото време на екрана се мъдреше 17737 за Милко. Няма кой да каже, колко гласа на Милко отидоха за Тита”, гласи и един от десетките гневни коментари в мрежата.

Извън гафа с номерата за смс-си, Тита се оказа център и в още една скандална ситуация. Тя се случи по време на изпълнението й на песента на Кристина Агилера „Candyman”. Блондинката бе облечена в оскъдна къса розова рокличка, която на няколко пъти се вдигна нагоре – при динамичните танци, разкривайки интимните й части.

show.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ