Трагедия във Видин: Плъхове изядоха самотно живееща жена

pluh

Ужасяваща находка е била открита във видинското село Иново, пише BulNews. Самотно живееща жена е намерена мъртва в къща в селото, а тялото ѝ било наядено от плъхове.

На потресаващата гледка се натъкнал кметът на селото Павел Петров. Той не бил виждал 46-годишната Веселина Костова, която е с психични проблеми, от 3-4 дни и решил да провери как е.

Във вторник сутринта селският първенец отишъл в къщата ѝ в края на селото, но още щом отворил вратата го лъхнала непоносима воня. След като открил безжизненото и обезобразено от плъхове тяло на жената, кметът веднага подал сигнал в полицията.

По думите на Петров жената не е жител на Иново. Тя отишла там преди няколко години и заживяла с мъж, но наскоро той починал. След това тя се самонастанила в една от изоставените къщи в селото и оттогава обикаляла кофите и живеела в пълна мизерия.

Към момента все още не е ясна точната причина за смъртта на самотницата. По тялото ѝ не са открити видими следи от насилие, а само ухапвания от плъхове. Трупът ѝ е откаран за аутопсия в отделението по съдебна медицина във видинската болница.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ