Жестока и невиждана гавра: Слави Трифонов и компания погребаха „Господари на ефира“

слави трифонов

Войната между Слави Трифонов и Маги Халваджиян продължава с пълна пара. Водещият реши да удари продуцента по болното му място. От екипа на Слави се пошегуваха на гърба на Халваджиян. Иво Сиромахов се бе издокарал досущ като продуцента.

Сценаристът оповести, че преди няколко дни е отбелязал погребението на „Господари на ефира“, а Дългия изпадна в бурен смях.

Скечът в „Шоуто на Слави“ бе пълен с подигравки към арменеца, който още търси телевизия, която да го приюти.

Сиромахов, в ролята на Халваджиян, се изгаври, че ще махне диванчето, както и изкуствения смях в студиото на „Шоуто на Слави“. Щял да уволни и балет Магаданс, тъй като нямали нито едно порно клипче в интернет, а неговите адреналинки години наред обирали наградите на британската академия „Бах’та“. Магърдич щял да сложи край и на грандоманията в студиото – адреналинките били 15, Цецо Недялков имал 50 китари, годжи имал милиони левове, а Маестрото имал 1000 деца. Само сценаристите им имали две смешки – за пръста на Илиян Киряков и за космите на Буги Барабата. Екранният Магърдич изтъкна, че с брат си Джуди са най-известните след Джуджи и Гала, Марта и Вачкова, тя била за двама, бате Влади и кака Лили, Иван Гарелов и Светльо Иванов, Кеворк и Кеворкян, водещите на Бразди и левия и десния баджак на Жени Марчева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ