Синоптикът Красимир Стоев извади ГРАФИКИ и обяви тревожна аномалия!

Времето Прогноза Облаци Небе

Баба Марта ще започне с предимно слънчево и много топло време в цялата страна. По-късно утре вечерта от север ще започне увеличение на облачността. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ синоптикът на НИМХ Красимир Стоев. 

„В събота вече облачността ще е значителна. Ще има превалявания от дъжд и сняг. На трети март температурите ще стигнат до 9 градуса и не се очакват валежи през неделния ден“, заяви той.

„През новата седмица ще има затопляне от запад с вятър – юг-югозападен. Ще се повишат значително температурите. Отново ще има температури над 15 градуса. Още в средата на следващата седмица отново предстои нахлуването на студен въздух и валежи“, заяви синоптикът.

Той сподели, че времето през март ще е доста динамично.

„През първото десетдневие ни очакват по-високи температури. Ще има валежи около 6 март, но от дъжд. След това се очаква да нахлуе студен фронт около 7-8 март, а след това отново затопляне“, каза синоптикът.

„През второто се очаква по-крайно понижение на температурите. Градусите ще са ниски до обичайните. Очакват се превалявания на 12-и, 13-и и 14-и , а после отново на 16-и и 17-и. Валежи ще има и от сняг през този период“, добави Стоев.

„Пролетта ще започне на 20 март с динамично време. Около 22-23-и март се очакват валежи и сняг“, каза той.

„Най-ниските температури ще се от -8 до -3, а най-високите ще достигнат до +25 градуса“, заяви Стоев.

„Най-студено ще е през второто десетдневие, а през първото десетдневие ще е най-топло“, завърши той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ