Безумие! Шофьорка подлуди цял „Люлин“ с нелепата си постъпка (СНИМКА/ВИДЕО)

задръстване3

Безумна случка се разигра в столичния квартал „Люлин“ в най-натоварения за трафика момент – петък следобед. Шофьорка на автомобил паркирала по фрапантен начин, препречвайки пътя на тролей 7, а оттам задръствайки цялата улица.

Кадри от невиждания хаос са публикувани в социалната мрежа. Те са заснети в центъра на „Люлин“ на бул. „Джавахарлал Неру“. Образувала се е дълга колона от автомобили, а шумът е нетърпим.

За това, че жена е седяла зад волана, свидетелства авторът на поста. Разбира се, веднага последва лавина от коментари за шофьорските умения на жените.

Завърза се, обаче, и друга дискусия – дали наистина тролеят не е могъл да се размине с накриво паркираната кола и да бъде предотвратено задръстването. „Реално място за минаване има. Тя е виновна, ама и шофьорът на тролея не е по-малко тъп“, коментират в мрежата. Други обясняват, че рискът от разкачване от контактната мрежа за тролея бил твърде голям.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ