Ето къде забраниха „Като две капки вода”, феновете бесни! (СНИМКИ)

като две капки вода

Часове след култовото изпълнение на Мария Илиева в „Като две капки вода”, мрежата очаквано прегря от впечатления за чудесната имитация, която тя направи, влизайки доста убедително под кожата на поп фолк колежката си Софи Маринова. Интернет ограничения обаче, успяха за нула време да вбесят феновете на двете звезди.

Оказа се, че предаването „Като две капки вода”, излъчване в ефира на Нова телевизия, не може да се проследи извън територията на България, което ограничава значително и многобройните почитатели на хитовата продукция.

„Видеото не е достъпно в другия край на планетата, ако ставаше да го шерна, щяха да го видят поне още 4000 българи най-малко”, оплака се нашенец, живущ извън родината.

„Аз живея в Америка и гледам абсолютно всички бг телевизии на запис и на живо! Но за целта плащам около 15 долара на месец за абонамента”, пък споделя още един почитател.

В крайна сметка превъплъщението на Мария Илиева в атрактивната Софи Маринова, й донесе куп възторжени реакции. Тя победи в този епизод на „Капките”, като успя да се справи дори и с най-трудните и характерни за поп фолк жанра вокални чупки и извивки. За нейно съжаление оригиналът – в лицето на самата Софи Маринова – не бе в залата заради неотложни ангажименти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ