Калин Врачански е по-влюбен от всякога, иска бебе!

калин врачански

Актьорът Калин Врачански е по-влюбен от всякога, издават негови близки. Звездата от сериала „Господин Х и морето” вече не крие, че има връзка с красива блондинка, но отказва да сподели подробности за самоличността й. Известно е само, че хубавицата се занимава с частен бизнес и не е популярно лице от светските среди.

Сексимоволът на българския тетър прехвърли куп жени през леглото си, но доскоро не успяваше да се задържи с никоя. Запознати твърдят, че в един момент ергенският живот много му се усладил, ала възрастта му напредвала и желанието му за деца се усилвало.„Усещам, че скоро ще се случи нещо специално. Време ми е да се кротна!”, споделил Калин пред приятели и намекнал, че е готов да създаде наследници с настоящата си половинка. Въпреки че не е известна в публичното пространство, тя притежавала редица качества, които силно впечатлили Врачански. Неотдавна двамата бяха заедно в Сицилия, а преди това и в Лисабон. Пътуванията и приятните преживявания още повече ги сближили, а Калин най-сетне се почувствал уверен и спокоен да създаде семейство, пише „Уикенд“.

Макар че идеята за деца му ставала все по-близка, актьорът категорично отхвърлял варианта за сватба. Той не вярвал в брака и бил убеден, че подписът в гражданското носи само главоболия. „Никога не съм искал да се женя. Бракът не е доказателство за любов!” обяснявал Врачански.
Преди да се залюби с актуалната си приятелка, актьорът имаше кратка авантюра с бившата водеща Мариана Векилска. Интимните им отношения приключили, когато журналистката започнала да хлътва и Калин се отдръпнал.  Не е тайна, че секс списъкът на Калин е доста дълъг,но по думите му случайните връзки вече го отегчавали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ