Ирена Милянкова и Росен Чолов делят децата!

чолов милянкова

Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и бившият й съпруг Росен Чолов.

Големият син Уилям Чолов и дъщерята Мери Роуз живеят в София при баща си. Другите им две деца живеят заедно с новото семейство на Милянкова. Мелани е ученичка в столично училище, а Уилям се е посветил на тренировките по бокс, като дори вече има спечелени титли. Затова и децата не последваха Милянкова в Солун, където живее с втория си съпруг Николай Чолаков. Нещо повече, въпреки криминалното си минало Чолов е поставил ултиматум на Милянкова, че децата остават при него. Приятелки на Милянкова издават, че тя искала да избегне съдебни битки за родителски права, за да не станат публично достояние. Затова се съгласила на този етап да разделят децата. Милянкова подкрепя спортните успехи на сина си Уилям, затова и го оставя на грижите на баща му.

„Ако някой ми беше казал, че синът ми Били Чолов ще се изкачи толкова скоростно на върха и ще стане златен медалист на републиканското по бокс, щях да му отговоря: „Знам, той е борец, откакто се е родил“, сподели преди време бившата манекенка. Самият Били, както го наричат близките му, е мотивиран за големи победи, пише „България Днес“.

„Един боксьор, за да бъде добър, трябва да бъде на първо място дисциплиниран. Да бъде постоянен в тренировките и да се лишава от много неща, защото моите връстници, да кажем, докато аз свалям килограми, те си ядат. Не ходя на купони, дисциплиниран съм. Казват ми, че съм луд. Но аз им казвам, че един ден, като съм на върха, ще видят защо съм го правил“, споделя Уилям Чолов. Въпреки напрежението Ирена поддържала нормални отношения с бившия си съпруг в името на наследниците. Милянкова и Чолата се разделиха през 2014 година още докато той бе в следствения арест по обвинение за сводничество. На Ирена й се наложи да се грижи сама за четирите деца. Тя започна работа първо като продавачка в бутик, а после и като консултант недвижими имоти. След като срещна втория си съпруг Никола Чолаков и роди още две деца, семейството се премести в Гърция. Междувременно голямата й дъщеря Мелани Роуз тръгна по стъпките на майка си и също се насочи към модния бранш.

Красавицата е все още непълнолетна, но вече има няколко професионални фотосесии. Затова и остана да живее при баща си, въпреки че момичето не спира да показва в социалните мрежи, че страда за майка си, с която не дели един покрив. Съвсем наскоро бившият съпруг на актрисата от „Под прикритие“ получи условна 3-годишна присъда. Росен Чолов-Чолата бе подсъдим заедно с модела Полина Иванова. Двамата са признати за това, че са набирали заедно привлекателни момичета с цел проституция. Чолов е обвинен, че е тарторът на бандата, търсела компаньонки сред модели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ