Камера засне маскиран мъж да върши гнусно престъпление! (ВИДЕО)

палеж

Маскиран с ръкавици се приближава до автомобил с 2 туби бензин, поставя ги на предния и задния капак на колата, след това запалва пликче с вещества, прикрепено до тубите, и бяга. Това се вижда от кадри, заснети от охранителни камери, с които „24 часа“ разполага, как мъж подпалва кола във Видин.

Запалителното вещество в пликчето, закачено на тубите, е смес от 2 химични елемента. Към едно вещество се инжектира друго, в комбинация с бензин на практика се получава бомба, както се вижда във видеото. Престъплението е от лятото на 2017 г. и засега се води неразкрито.

Полицейски източници ни разказаха, че по същата схема е щяло да изгори Граничното полицейско управление във Видин, чийто палеж бе предотвратен от МВР и прокуратурата. 2-мата уличени са обвинени и са зад решетките.

За предотвратения палеж на граничното управление във Видин разказаха зам. главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов в началото на март. Причината – имали задачата да направят анализ на случващото се във Видин. В края на 2018 г. била запалена колата на разследващ полицай от граничното управление. Бил направен и опит да бъде унищожен апартаментът му, но тогава бандитите объркали жилището му.

Източник: 24часа


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ