Зловеща мистерия: Откриха два трупа! Единият седнал, а другият…

Полиция, Линейка

Два трупа са били открити вчера в мизийските села Липница и Войводово. Починали са двама мъже, като причините все още не са напълно ясни. 

Към 10 часа в село Липница е открито тялото на 41-годишен мъж. Георги Георгиев е бил открит безжизнен в двора на къщата си. Тялото било в седнало положение, което според полицията показва, че може да е бил покосен от инфаркт или инсулт. Други обаче смятат, че смъртта на младия мъж е доста съмнителна и е възможно да става въпрос за инцидент или самоубийство, пише BulNews.

Към момента криминалистите разследват няколко версии за смъртта. Трупът на Георгиев е извозен за аутопсия във врачанската болница, а патоанатомите ще кажат причините, довели до фаталния край.

По време на вчерашния ден жителите на друго мизийско село – Войводино също са станали свидетели на ужасяваща гледка. Техен 50-годишен съселянин изневиделица е паднал бездиханен. Най-вероятната причина за смъртта в случая е сърдечна недостатъчност, но обстоятелствата около кончината на мъжа ще станат ясни след аутопсия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ