Фотобомба: Ето го детето на Жоро Илиев! (СНИМКА)

Мая Илиева, Жоро Илиев

Мая Илиева е прибрала децата си окончателно в България. Вдовицата на Георги Илиев бе засечена от папараците на „Ретро“ да взима една от двете си осиновени дъщери от артстудио в центъра на столицата, където момиченцето посещава курсове по приложни изкуства.

Двете изминаха разстоянието между ателието и салона за красота на Илиева прегърнати и пеша – нещо, което се случва изключително рядко, тъй като обикновено бизнес дамата се придвижва с джипове със затъмнени стъкла и многолюдна охрана. Потайната Мая успява вече 13 години да крие упорито наследниците си, като дори част от най-близкото й обкръжение нямат представа как изглеждат наследниците й.

Мая и Жоро взеха двете си момиченца Криста и Андреа, които вече са тийнейджърки, от италианско сиропиталище, докато той беше жив. Третото дете съпругата на подземния бос осинови след смъртта му в негова памет го кръсти Георги.

dav


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ