Сбъдна се третото пророчество за 2019 г. на ясновидеца Божидар Караджов

20140122.unwlqtadlh

Официално Европейският съвет се съгласи да отложи „Брекзит“. Това стана ясно от думите на председателя му Доналд Туск на пресконференция в полунощ, след срещата на лидерите на ЕС в Брюксел.

Припомняме, че британската премиерка Тереза Мей отново помоли за удължаване на срока на действие на член 50 до 30 юни. Лидерите се съгласили да одобрят специален инструмент по отношение на споразумението за напускане на ЕС и съвместно изявление, допълващо политическата декларация, договорена между Еврокомисията и британскотоправителство на 11 март в Страсбург. Това се съдържа в приетите заключения на Европейския съвет, посветени на „Брекзит“.

За удължаването на срока на „Брекзит“ има два сценария, обяви Туск. Те са следните: Ако Камарата на общините в Лондон одобри споразумението за напускане, срокът на удължаването ще бъде до 22 май. Ако депутатите не одобрят споразумението, срокът ще бъде само до 12 април.

Това бе едно от пророчествата на феномена Божидар Караджов. Още преди месеци той предсказа, че най-важното събитие в ЕС ще бъде отложено и Великобритания няма да напусне общността на 29 март, както първоначално бе планирано.

„Брекзит ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС. Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми“, предрече Караджов тогава.

Припомняме, че досега две от пророчествата на Караджов се сбъдната – за новата грипна вълна в България и самолетен инцидент, свързан с Франция.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ