Нови разкрития: И Евелин Банев – Брендо се укривал в имението на Жоро Шопа!

брендо

Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо, който е издирван от Интерпол заради влезли в сила три присъди за трафик на дрога и пране на пари в Италия, Румъния и България, също се е укривал в къщата на Жоро Шопа в Кабрера де Мар край Барселона. Именно там бяха задържани Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Брендо изчезна миналата пролет, когато окончателно беше осъден на 6 години пандиз заради пране на 21 млн. лв. Преди това тополовградският Пабло Ескобар получи 20 години зандан в Италия за трафик на 40 тона кокаин и 10 години затвор заради внос на 500 кила бял прах, заловени на пристанището в Констанца, припомня столичен седмичник.

Според родния ъндърграунд, Брендо се е криел 3 месеца в имението на дясната си ръка. Банев бил скъп гост на Шопа за времето между август и октомври 2018 г. Той отскачал често и до курорта Аликанте, където негов приближен също имал луксозно имение.

След престоя при Шопа, Брендо духнал към Южна Америка и в момента се подвизава в размирна Венецуела, където дори имал собствена наркоплантация.

Притежанието на скъпи имоти на Жоро Шопа и други авери на Банев било неслучайно, защото именно в Испания пристигали пратките с белия прах от Южна Америка.

Източник: ПИКЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ