Двойник на Румен Радев грабна тлъст чек от „Стани богат”! (СНИМКИ)

7086e514aee0f22283d8ea426016e995_L

На стола на богатството пред Михаил Билалов сядат всякакви хора, но не и човек, който спокойно може да бъде сбъркан с президента Румен Радев. Приликата между двамата се оказа поразителна. Присъствието му в „Стани богат” пък, непредвидено.

Оказа се, че Живко Желев от Нова Загора, който попада в шоуто, след като дъщеря му го записва тайно, не само прилича визуално на актуалния ни президент, но има много сходства с него и на професионално ниво.

Живко е дългогодишен авиомеханик. Служил е 22 години в армията и е бивш боксьор. В момента се занимава с това да ремонтира вертолети към МВР. Бил е 22 години в армията.

След като впечатли с очевидните си визуални прилики с президента Радев, Живко Желев демонстрира и добри знания, като в крайна сметка си тръгна от шоуто с чек от 5000 лв.

Любопитна подробност е, че президента Радев не влиза задочно за първи път в „Стани богат”. Миналата година водещият Михаил Билалов зададе на поредния си участник въпрос за 200 лева, в който президентът е централна фигура. И на практика Румен Радев беше изтъргуван за 200 лева!

Билалов попита кой политик е доказал пред публика, че може да прави фигурата „Кобра” (фигура от висшия пилотаж, наречена още „кобрата на Пугачов”, която президентът е изпълнил с МиГ-29, б.а.)

Наименованието идва от агресивната изправено поза, която хищната змия заема секунди преди да атакува и нападне жертвата си. А когато е във въздуха, изтребителят лети хоризонтално и в един миг се изправя вертикално. Заема ъгъл на атака 100-110 градуса и продължава полета си по хоризонтала – лети изправен, дори леко наклонен назад, с корем напред./show.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ