Ето ги циганите, които изнасилиха и пребиха до смърт крехката Валя! (СНИМКА)

640-420-krajba-na-kola

Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо Андрей Демирев, на 18 г., и Асен Ангелов, на 21 г.,. Те са привлечени като обвиняеми за това, че на 15 срещу 16 март, Харманли, в съучастие като съизвършители, умишлено умъртвили 54-годишната Валя Георгиева.

Деянието е извършено по отношение на лице в безпомощно състояние по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост, което е престъпление по чл.116 ал.1 т.5 и т.6 пр.2 и 3 вр. чл.115 вр. чл.20 ал.2 от Наказателния кодекс.

Другото обвинение е за това, че са извършили действия с цел да възбудят и удовлетворят полово желание без съвкупление по отношение на 54-годишна жена, като деянието е извършено, чрез употреба на сила и чрез използване на безпомощното състояние на пострадалата -престъпление по чл.150 ал.1 пр.1 и 2 вр. чл.20 ал.2 от Наказателния кодекс.

Жертвата е била изключително крехка и лека, възможно е да е била преместена само с носене, без да се налага да я влачат, уточниха разследващи. Валя е била семейна и обитавала двуетажна къща. Там отгледала двете си  дъщери, които вече имат собствени семейства.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ