Башар Рахал заведе любовницата в САЩ! Връзката им става все по-сериозна

Башар

Връзката на актьора Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева се развива скоростно.

Двамата са неразделни и вече живеят под един покрив, той я е запознал с всичките си колеги и приятели, а сега са заедно в САЩ на почивка. Преди това пък бяха в Тайланд, Бали и Италия.

Изглежда сякаш актьорът задоволява всички капризи на хубавицата и дори официалната му съпруга Калина Рахал била наясно с паралелната му връзка. Башо и чаровната продуцентка от години живеят разделени на различни континенети, но все още не са се развели пред закона заради двете им деца. Kлюката гласи, че Калина нямала нищо против любоните забежки на актьора, тъй като и тя не оставала сама през годините. Запознати издават, че съпрузите се разбрали да не си държат сметка и се уговорили всеки да прекарва свободното си време, както намери за добре, писа „Уикенд“.

Тава условие било добре дошло за Рахал, който вече не крие чувствата си към Райна и демонстрира близостта си с нея на публични места. По време на престоя им в САЩ той обмислял да я запознае с двете си дъщери, но засега се въздържал да ги среща. Актьорът се притеснявал, че момичетата няма да реагират добре и все още се колебаел как да постъпи.

Нещо, което не криеш, но не парадиш с него, се нарича лично, а не тайно”, коментира неотдавна Караянева в личния си профил в социалната мрежа. Тя ясно заяви, че връзката й с актьора не е просто увлечение. Като доказателство за това даже го представила на сина си. Райна също има дете от предишна връзка, но отдавна е разделена с бащата, а 5-годишното хлапе приемало добре новия мъж в живота й.

Башар и любовницата му се познават покрай съвместната им работа  в „Лотария България”. През 2016 г. той стана водещ на шоуто, а стройната красавица се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от актьора, но това не му попречило да флиртува упорито с нея и впоследствие да я вкара в леглото си.  Когато започнала интимната им афера, Караянева все още била сериозно обвързана с бащата на детето си – Генадий Ников, но по-късно се разделила с него. Дали авантюрата й с Рахал е причина за разлъката, не става съвсем ясно.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ