Бареков с разкрития за оставката: Цецка Цачева чакаше посърнала Бойко Борисов, той е обиден и омезрен от скандала с апартаментите

Николай Бареков

„Цецка Цачева чакаше пред вратата на Бойко Борисов, когато аз бях там и разговаряхме 2 часа с него заедно с нашите гости от АКРЕ“.

Това заяви евродепутатът Николай Бареков пред колегите от ПИК по повод разпространената информация, че Цачева е била повикана в кабинета на Борисов тази сутрин, където е подала оставката си.

Той допълни, че Борисов е бил обиден и омерзен от поведението на хората от ГЕРБ, свързано със скъпарските апартаменти и е заявил, че ще бъде безкомпромисен към всички провинили се.

„Смятам, че Борисов 10 години беше премиер, а е и генерал, но до ден днешен живее в къщата на майка си и затова има всички основания да бъде обиден и да вземе най-тежките решения. Споделих това мое мнение с него“, разказа още Бареков.

Той сподели още, че разговорът между него, гостите от АКРЕ и Борисов е продължил 2 часа и бил изключително плодотворен, тъй като са обсъждали бъдещето на отношенията между ЕНП и АКРЕ след европейските избори. Премиерът настоявал за добро представяне на вота, за да могат да работат заедно след май месец в Брюксел.

Освен международната политика, Борисов и Бареков обсъдили и вътрешнополитическите скандали и тогава той разбрал какво е отношението на премиера към „Апартамент гейт“.

„Борисов е напълно прав“, категоричен бе Бареков.

Според други, видели Цачева да влиза в Министерския съвет преди срещата с Борисов, тя е била крайно посърнала и притеснена. По-късно стана ясна и причината. Остава въпросът дали и кога Цветан Цветанов ще понесе своите последствия, след заканата на Борисов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ