На вниманието на прокуратурата: Ето го наглия джигит-убиец, летящ с 210км/ч по околовръстното на София

Заснемане

Скандално видео обикаля социалните мрежи от няколко месеца. На него се вижда как джигит организира автогонка на столичното околовръстно. Вече е ясно кое е въпросното лице! Зад прякора Шонди, споменат в клипа се крие мъж от София на име Александър Данчев.

Същият е добре известен на органите на МВР с хулиганските си прояви по родните пътища, но наглостта му не стига само до организирането на незаконни състезания. Всички дивотии, които върши, Данчев записва на видео и качва в социалните мрежи. Дори има и хиляди последователи, обикновено невръстни джигити, които облъчва с хулиганските си прояви. Крайно време е прокуратурата да спре този нагъл джигит! Нека Цацаров се самосезира сега, а не след следващия кървав инцидент!

От профила на Шонди във фейсбук се вижда, че през деня хулиганът се подвизава като компютърен специалист във фирма Перси ООД. А дивотиите му са щедро финасирани от шефа му Евгени Кърпачев. Справка във фирмените регистри установи, че Перси ООД е една от най-старите български фирми за продажба на компютри.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ