Сидеров: Оставката на Цачева е морален акт, очаквам раздвижване и покрай Цветанов

Волен Сидеров

„За мен оставката на Цецка Цачева е морален акт. Казусът е етичен и обикновено министър-председателят действа така. Това показва че на обвиненията се отговаря с оставка, с морален акт, което прави чест“ . Това заяви депутатът от ОП и лидер на „Атака“ Волен Сидеров по повод подаването на оставка на правосъдният министър Цецка Цачева.

Сидеров обаче заяви, че очаква раздвижване и разместване и покрай Цветан Цветанов. Това обаче нямало да разцепи ГЕРБ, нито да попречи на изборите.

„Очаквам размествания и там, защото виждам, че Борисов работи по този начин“, каза Сидеров.

На въпрос дали оставка трябва да подадат всички, замесени в скандала, Сидеров отговори.

„Случаят с г-н Вежди Рашидов е различен. Той е международно признат и е спечелил парите си от таланта и уменията си и няма как от политиката да е станал богат и не може да се слага в един кюп. Цялото това оклепване не е добро. Рашидов е съвсем друг случай, той има парите да си купи и къща, и апартамент. Със зам.-министърката на спорта пък Борисов най-вероятно също ще разговаря. Разговор ще имa и с Цветанов“, каза той.

„Този скандал можем да се порови и да видим защо се появява сега. Едва ли има тайна за закупуването на апартаменти, както от Цветанов, така и от Цачева. Законово всичко е уредено точно и там няма да има вероятно проблеми. Чисто морално обаче се разсъждава дали цената е допустима за всеки. Основният проблем в България е, че започва да има разделение на политическа класа и българи, които живеят зле“, коментира още Сидеров.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ