Изненадващ обрат в отношенията между Рачков и Мария

Димитър Рачков, Мария Игнатова

Дългогодишната връзка на Мария Игнатова и Димитър Рачков е живото доказателство за истинността на народната мъдрост, че счупеното не се лепи. След едногодишна раздяла миналото лято една от най-обсъжданите двойки у нас реши да даде втори шанс на отношенията си. Възкръсналата им любов обаче не оцеля дълго и те вече са окончателно разделени, твърди в. „Уикенд“.

„Любовта им е на приливи и отливи. Ту се карат, ту се събират. Сега пак са се сджафкали и живеят разделени. Този път връщане назад няма“, коментират запознати с любовните отношения на комика и тв водещата. През всички тези години двойката ту се събира, ту се разделя. След поредното им събиране миналото лято слухове за изневери, съпровождани с бурни скандали, съвсем обтегнали отношенията им. Неотдавна те решили да сложат точка на дългогодишната агония.

„Не мога повече да живея така“, категоричен бил комикът и помолил Мария да се изнесе от дома му. За края на връзката им потвърждава фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една публична поява заедно. Доказателство е и свободното поведение на Митко в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и често ѝ прави закачливи намеци. Още със старта на култовото шоу комикът започна да се държи като свободен мъж и да я отрупва с комплименти.

„Господи, колко си красива! Не мога да повярвам, че ти вече си майка, а аз не съм бащата!“, заяви Рачков и започна да обсипва с целувки ръцете ѝ. Публичният флирт на Митко с певицата продължи и в следващите епизоди на шоуто за имитации. Актьорът смело импровизираше по време на един от лайфовете, като се завираше под полите на Илиева, за да свали жартиера ѝ, нежно я прегръщаше, целуваше и ѝ подаряваше цветя.

„Мария, за мене пя, нали? То тези неща се усещат“, подхвърли уж на шега водещият. През лятото на 2017-а Митко обяви по холивудски със съобщение до пресата, че връзката му с колежката Мария Игнатова е приключила. Новината бе изпратена до медиите от пиара на продуцентската компания „Глобал филмс“ Ани Халваджиян, Звездната двойка се опитваше да крие краха в отношенията си повече от година. След публичното оповестяване на Рачков за края на връзката им рязко секнали офертите към звездната двойка за участия и частни партита.

Двамата увеличили приходите си с цели 2 милиона лева, преди да си кажат „Сбогом“, показват данни, изнесени в Търговския регистър. Фирмата на Рачков, която е само за дейности извън ангажиментите му в телевизията, е прибрала 2 милиона лева за няколко години. Участията на комика и появяването му в предизборни кампании и като водещ на различни фирмени партита и други купони се плащали много добре. Затова Рачков пожънал големи финансови успехи.

2015 г. е най-успешната за фирмата на комика, а финансовите отчети показват печалба от 1 млн. лв. Митко не само заработвал в „Господари на ефира“, но и участвал в различни рекламни кампании, а лицето му беше по билбордове в цялата страна и призовава да похапнеш в голяма верига ресторанти или да си купиш марка кафе. Мария прибирала приблизително същите пари и не му отстъпвала по приходи. Според запознати хонорарът, който искала светската двойка, за да води фирмен купон, сватба или рожден ден, бил общо 6000 лв. Блондинката не само получавала луди пари като водеща на „Господари на ефира“ и на „X фактор“, но и се занимавала с търговия. Поне такава е основната дейност на фирмата ѝ „Джетсеттер“. Какво продава Мария не е ясно, но печалбата си я бива – половин милион лева за една година. Освен това водещите се снимали в тв реклами на матраци и други търговски стоки, водели заедно частни партита, от които в сметките им се трупали солидни хонорари.

Звездното семейство работело неуморно, но не си позволявало дълги почивки по скъпи дестинации, а спестявало финансите мъдро. Преди време комикът дори откровено призна, че понякога се прибирали толкова уморени, че даже не си говорели с Мария. Крахът на любовния им фронт обаче сложил край и на апетитните печалби от най-различни ангажименти. След раздялата им интересът към Игнатова драстично намалял, тъй като появата им заедно вече била невъзможна, а клиентите ги наемали предимно заради комика. За да избегне драми по време на работа, продуцентът на „Като две капки вода“ Маги Халваджиян направил графика така, че Мария и Митко повече да не се засичат по едно и също време в офиса на „Глобал филмс“ и да не водят повече заедно предаването „Господари на ефира“. Двамата дори избягваха да се появяват на едни и същи партита, организирани от фирмата на Халваджиян. Съвместни снимки на комедийния сериал „Полицаите от края на града“, в който Рачков имаше главна, а Мария епизодична роля, събра двойката на снимачната площадка. Именно там угасналата им любов отново се възпламени и те решиха да си дадат още един шанс. Двамата с Рачков отново подновили участията си по частни партита.

В началото на септември миналата година Митко и Мария откриха заедно 16-ия сезон на „Господари на ефира“. За изненада на зрителите те застанаха рамо до рамо за първи път от 7 години, а рейтингът на шоуто скочи. За жалост, този пък раздялата им се оказала окончателна.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ