Искрена до болка Нана Гладуиш: Срязах си вените и спрях

Нана Гладуиш

Тв водещата Нана Гладуиш е едно от най-обичаните лица от родния ефир. Нейната лична история и непрекъснатата борба с най-коварната болест в днешно време – рака, я доближават все повече до обикновения зрител.

Самата тя признава, че откакто й се случиха тези неприятни неща в личен план, тя е забравила за светската суета и не обича да посещава такива събития, където се изтъсва целия шоубизнес. За нея е важно да общува с т.нар. обикновени хора, с които си говори за нещата от живота. А драмата със аболяването си лекува със спорт, по-специално с тенис. Нана призна и за един инцидент, който проваля кариерата й на цигулар.

„Малко хора знаят, че половината ми рода са музиканти, а другата спортисти в сферата на тениса. Майка ми е била републикански шампион за девойки, изключително добра тенисистка за времето си. В тийнейджърските си години, при един инцидент, си срязах вените без да искам и не можех да свиря на цигулка. Тогава единственото нещо, което ми позволиха, е да хвана ракета. Тогава за първи път ме заведоха на тенис кортовете, но беше достатъчно късно, че да не мога да се занимавам професионално“, откровена е водещата на „Съдебен спор“.

Оттогава тенисът е неизменна част от живота й. Нейният съпруг също е запален и при всяка почивка мъкнат с тях екипите, ракетите и дори топките. Нана се шегува, че може друго да не е видяла в различните градове в чужбина, но познава всички тенис кортове.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ