Хората, разкрили Цветановгейт: До дни вадим документи за афери и смърт, които ще свалят Борисов!

георги георгиев боец

Свинете отвръщат на удара. НАП ми запорират сметките и заплашват, че имат „намерение да изземем и продадем ваши движими и недвижими вещи“. ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е СТРАХ, пита лидерът наа гражданско сдружение „БОЕЦ“ Георги Георгиев.

ПРЕДИ два дни БОЕЦ внесохме сигналите за апартаментите на Цветанов до прокуратурата, КПКОНПИ и ДАНС подписани лично от мен. Вчера БОЕЦ обявихме, че до дни ще огласим документи във връзка с катастрофата край Своге, които ще разкрият ужасяващата картина на престъпни действия и безействие довели до трагедията, като ще разобличим лъжите на управляващите и ще уличим конкретни лица от най-високото управленско ниво в държавата, като отговорни за случилото се. Това е скандал, който би струвал оставката на всяко едно правителство.

И свинете квичат и отвръщат на удара! Поредният запор за последните няколко години. Запорират заради задължения за 2800 лева. НЕ! Запорират защото ги е страх и се опитват да ни смачкат! И ЗАЩО, ИДИОТИ СТРАХЛИВИ ГО ПРАВИТЕ? Не можете да ме спрете, това не работи, не разбрахте ли? Минахме през целият ченгеджийски арсенал и не се пречупихме, мислите ли, че с един запор ще ме спрете? Само ме амбицирате още повече. Ще прегладуваме и тези месеци, но за вас милост и прошка няма да има. Семейството ми, децата ми са свикнали, знаят, че това е част от цената, която плащаме, за да живеем свободни и да отстояваме Истината. Продължаваме.

Знам, че ви е страх, знам, че стре в паника! Защото ще плащате за престъпленията си, ще повръщате откраднатото и одраното от гърба на този народ и спасение няма да има!

Цветанов, много ли те е страх? Буда, много ли те е страх? Пеевски, много ли те е страх? Цацаров, много ли те е страх? Гешев, много ли те е страх? Страхувайте се, с право. И предайте на НАП – докато на власт са мутри, ченгета и престъпници, няма да ви дам една стотинка! Защо не конфискувате на Цветанов незаконно придобитите апартаменти? Защо не разследвате милирадите в офшорките на Борисов и Пеевски? Защо не разследвате Лукойл и милиардите невнеси данъци? А Джи Пи Груп защо не ги разследвате? А ТРЕЙС защо не ги разследвате? Защо не им конфискувате имуществото? А Артекс, дето продават на безценица апартаментите на властимащите и още държавата със стотици хиляди невнесено ДДС защо не разследвате! Именно БОЕЦ разкрихме и мегааферата за източените 16 милиарда ДДС! И ще продължим да разобличаваме свинете и далаверите им!

На колегите ми от БОЕЦ ще кажа – пазете се, още много битки ни чакат, а усещайки края си дебелите ще стават все по агресивни и брутални. Това са изроди без съвест и морал, изтъкани от алчност и страхове. Ще преборим това зло, но трябва и да оцелеем и да продължим да си редим държавата.

А на всички наши съратници и съмишленици казвам – това е края на Борисов и бандата му. И трябва да продължим докато изринем цялото блато – ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП и всички останали ченгеджийски сборища и мафиотски кланове. Без компромиси. БОЕЦ знаме точно какво искаме и как да го постигнем. Будим заспалите, събираме непримиримите и бойците и биволите ставаме все повече. Важното е да не се отказваме и да водим битките си до край. Пращайте сигнали за корупция и престъпленията на дебелите, скоро ще плащат сметката! И се гответе за битка на площадите. Благодаря на всички за подкрепата през годините и в тежки моменти. Продължаваме.

ДО ДНИ БОЕЦ ЩЕ ОГЛАСИМ ДОКУМЕНТИ и информация, която ще разтресе държавата на мафията, обществото и медиите. Това ще „запорира“ властта на дебелите, защото скандала стига до върха. Страхувайте се, идиоти!
Мафията убива!
Корупцията убива!
Буда убива!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ