Партиен лидер призова Бойко: Като се върне от инструктаж в САЩ, Цветанов да отива с куфара на село

бойко борисов, цветан цветанов

Каквото за Цецка, това и за Цецко. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция във връзка със скандала с апартаментите и оставката на Цецка Цачева като правосъден министър.

Петков посочи, че Цветанов в момента е на инструктаж в САЩ.  Като се върне, смело с куфара за село и да обяснява там на комшиите как той спестява 15 хил. на месец, заяви лидерът на АБВ. Той посочи, че в АБВ е предупредил младежите да внимават с тъщите.

БСП трябваше да иска анкетна комисия и вот на недоверие за апартаментите. Ръководството на БСП три дена си мълча. Адекватното действие е на часа, влизане в Народното събрание и искане за назначаване на парламентарна анкетна комисия, която да разследва случая, каза Петков и обясни, че тази комисия е трябвало да бъде доминирана от опозицията.

Парламентарна анкетна комисия с един единствен мотив – вече веднъж институциите обясниха как на Цецо тъщата му дала пари от пенсията си за 6 апартамента. Цветановщината стига до там, че апартамента му струва 1,6 млн. лв. Какво означава това 160 хил. лв. на година, допълни още Петков.

Той попита от какво е спестявал Цветанов. Това мълчание, това неискане на анкетна комисия, означава да оставим тези, които ни обясниха, че тъщата му е дала 6 апартамента, сега да кажат, че баджанак му е дал седмия, коментира още Петков.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ