Нов удар по Цветанов! Вижте го с обвиняем в афера за 100 милиона, когото не даваме на Австрия

12

Черните облаци над Цветан Цветанов се сгъстяват все повече и повече.

От няколко часа една скандална снимка на шефа на комисията по вътешна сигурност в Парламента броди из социалните мрежи. на нея Цветанов е с арестувания киберизмамник Гал Барак – „Вълка от София“.

Той беше задържан в България през януари по искане на Австрия. На 1 февруари същият е задържан за постоянно. На 7 февруари пък Апелативният съд в София пуска лицето под домашен арест.

Барак живее у нас от 5 години и се занимава с…недвижими имоти.

Според данните, измамени са хиляди граждани на Германия, Австрия и други страни членки на ЕС, а нанесената им щета е за около 100 млн. евро.

Хората са били заблуждавани да инвестират лични средства, след като измамниците им предлагали по интернет лъжливи благоприятни условия. След като потърпевшите „инвестирали“ парите си, средствата били нареждани по банков път към различни банкови сметки, включително такива извън България, като по този начин се извършвало изпирането на съответните суми.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ