Би Ти Ви извади 15 милиона и реши Слави или Халваджиян! Вижте кой взима чудовищната сума

Слави Трифонов

Слави Трифонов остава в Би Ти Ви за още една година за ужас на близващия се за мястото му Магръдич Халваджиян.

Дългия ще подпише договора с най-вървежната телевизия малко преди 1 юни. От екипа на Слави все още не искат да коментират темата.

„Слави иска 70 000 лева за всяко едно заснето и излъчено предаване в ефира на Би Ти Ви, като и отделен бюджет за музикални инструменти и реквизит, които ползват музикантите от „Ку-ку бенд“ . издават от нюзрума на телевизията.

По този въпрос Трифонов бързо ще постигне споразумение с телевизията, която ще му брои 15 милиона лева за 210-215 предавания за година. Дългия със сигурност ще настоява да му плащат и по 10 бона за всяко повторение на Шоуто на Слави.

От своя страна Слави също ще направи компромиси, издават информатори на „България Днес“. Един от актьорите на Слави – Краси Радков няма да напуска, както се писа в медиите. От екипа на Трифонов издават, че шефът на комика ще му подари марков часовник за рождения му ден на 24 април.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ