Цецка Цачева даде още обяснения за оставката, която хвърли!

Цецка Цачева

Вчера министър-председателят Бойко Борисов е привикал рано сутринта правосъдната министърка Цецка Цачева в кабинета си на „Дондуков“ 1. Непосредствено след това се разбра, че тя хвърля оставка заради скандала с апартаментите.

Непосредствено след това Борисов прие оставката й. а първите й думи бяха доста интересни.

Преди няколко часа в личния фейсбук профил на Цачева пък се появи следният пост (публикуваме го без редакторска намеса):

„Оставката е личен акт, във времето назад съм показала, че мога да нося отговорност. Поех отговорността за загубата на президентските избори лично, еднолично и това се доказа с проведените след това парламентарни избори и партията ГЕРБ и към този момент управляваща, мандатоносител на кабинета Борисов 3. Не желая по никакъв начин името ми да тежи на премиера Борисов в тази вече предизборна кампания, нито пък на МС, на правителството като цяло, поради което считам, че решението ми е правилно, а то е споделено и от министър-председателя. Така се носи отговорност според мен“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ