От размах: Братя Галеви вдигат нов хотел в България!

галеви

Пламен Галев и Ангел Христов, известни в цял свят като братя Галеви, вдигат нов луксозен хотел в Дупница. От прозорците му се открива живописна гледка към Рила. Мястото, където расте новата придобивка в тяхната империя, е тихо, уютно и комуникативно.

Там вече се извисяват три жилищни етажа, като ясно изпъкват контурите на неголям, но елегантен басейн. В строежа са използвани само висококачествени материали, като не е пестено от бетон и тухли. Официален инвеститор е столична фирма. Близки до двамата обаче твърдят, че именно Пламен и Ангел стоят инкогнито зад новата сграда, предаде ПИК, позовавайки се на столичен ежеседмичник.

И докато най-новият им строеж е почти готов, съдът в Кюстендил отложи за пореден път делото за конфискация на имуществото им. Този път изтъкнатата причина е някаква съдебно-икономическа експертиза, която незнайно защо не била подготвена. Така съдът в града на черешите ще заседава отново на 20 май.

Както е известно, Комисията по конфискациите от много време се опитва да отнеме от дупнишките дерибеи дялове във фирми, коли и имоти за над 4,250 млн. лв.

Пламен Галев и Ангел Христов духнаха в нелегалност като партизани през 2012 г. веднага след като бяха осъдени ефективно. Техни почитатели пък твърдят, че след някоя и друга година изтичат всякакви срокове на давност и едва тогава те ще излязат на светло.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ