Проф. Антоанета Христова с тежък коментар: Ще бъде ли отстранен Цветанов?

Цветан Цветанов

„Направих проучване, почти всички хора ми отговориха, че ще се възползват, ако заемат висока политическа позиция. Категорични бяха, че политиците с евтините апартаменти трябва да бъдат наказани. Това си противоречи. но човешката логика по принцип е противоречина“, каза политическият анализатор проф. Антоанета Христова в ефира на Би Ти Ви по повод скандала „Апартамент гейт“.

Според нея ударът идва отвън. Реакцията на ситуацията не дошла от обществен натиск, а от медиен. „Ако медиите не бяха поставили проблема, информацията щеше просто да изтече“, призна проф. Христова. ГЕРБ щял да продължи принципа, който налага Борисов – да се носи отговорност. Христова каза, че допуска, „че ще има последствия“ за Цветан Цветанов, макар че още не можело да се каже каква.

„Борисов е в трудна ситуация, защото от известно време не е пълноправен господар в собствената си партия. Той е убеден, че атаката е от един човек. И го търси. Цветанов събра доста сила зад гърба си. Интересно е дали Борисов ще има силата да направи нещо на Цветаов“, обясни полотологът проф. Евгений Дайнов

„Цялото внимание е насочено към връщането на Цветанов от САЩ. Изключителен шанс е в политиката да се покаже, че докато си политик, не може да имаш движение в имотното си състояние и да се облагодетелстваш. Политиката е да се служи на народа“, поясни проф. Антоанета Христова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ